Musikerkontakt / Opslagstavle - Aalborg

Opslagstavle - Aalborg

 
Denne opslagstavle er tilegnet musikrelaterede kontaktannoncer og primært for Aalborg og omegn.
Skriv et opslag hvis du f.eks. søger et bandmedlem, en bandfotograf eller en artworkdesigner. 
 
- Alle former for promovering af events og musik samt salgsannoncer vil blive slettet.
- Hvis du ønsker dit opslag slettet, så skriv en besked til administratoren, hvor du angiver opslagets oprettelsesdato samt hvad det handler om.  
- Vi forsøger at bekæmpe spam, men af og til sniger der sig en spambot ind med autogenererede indlæg. Vi sletter så snart vi ser dem. 
 
__________________________________________________________________
Skriv besked...


Navn
E-mail
Besked
Nick | aalborgbooking@gmail.com
25/09-2014
Hej, jeg søger folk der har lyst til at være med til at opstarte en ny stor øvelokaleforening i Aalborg. En stor del af arbejdet er allerede lavet. Som bestyrelsesmedlem kan du være med til at præge forløbet og det endelige resultat. Send mig en mail, hvis det er noget for dig.
Hans Brogaard Dietz | hhansbrogaard@gmail.com
09/09-2014
Sanger søges: Vi er 2 der spiller sammen, mest 60er og andet godt musik. Vi mangler en god sanger, og du må gerne spille guitar. Det er som regel formiddage vi øver, da vi ikke er på arbejdsmarkedet mere. Vi øver i Hals/Egense området, så hvis du er frisk på at lave en lille trio, så kontakt mig venligst.
Jan Fenger Christense | Janfengerchr@gmail.com
09/08-2014
Hey-ali-hop! - Findes der nogle PUNKROCK fans/musikere herinde?? **!!! Hvis JA, så KIG HER!!!** - Vi er tre fyre på 20-21 år der leder efter nogle friske legekammerater. Vi søger en forsanger og guitarist til Punk/Hardcore/Rock projekt. Vi har siden november spillet sammen, og har derfor efterhånden en del materiale, men er desværre ikke kommet meget videre med det, da vi står uden forsanger.. Vi spiller (i kort forstand) melodisk punkrock, med inspiration fra mange forskellige genre og bands, der i blandt: Propagandhi, Anti-Flag, Bad Religion, Architects, Descendents, Refused, Strung Out, No Fun At All, TOOL, Against Me, Every Time I Die, Gallows, Kvelertak, The Dillinger Escape Plan og meget, meget mere! Vi har også derud over øvelokale samt mulighed for studietid, og mulighed for at køre DIY på kommende indspilninger. - Lyder det som noget for dig? Så kontakt os meget gerne på PM, og vi kan sende lidt af vores materiale til dig.
Jacob Michel Gramkow | jacobgm@stofanet.dk
01/08-2014
Hej alle i musikere i Aalborg. Jeg er en Video instruktør og redigere dem også. Har gjort det i 9 år og er blevet temmelig god. Jeg vil gerne tilbyde at lave en musik video til bands her i Aalborg jeg tager 500 pr. job så hvis du er interesseret så kan i kontakte mig på ''40413858¨ eller facebook :D Venlig hilsen Jacob Michel Gramkow
Gabriella | gabbigabbi@wonderworldflower.kom
12/10-2013
Hej, jeg søger en bassist til en akustisk duo, der spiller danske 80erhits. Der er jobs i kalenderen, så jeg forventer at du er hurtig til at indlære nye sange. Knus Gabbi
To Fem Et - Jazztrio | tofemetjazzcore@idigjazzudigrock.com
12/10-2013
Bandfotograf søges. Jazztrioen, To-Fem-Et, leder efter en, der er frisk på at tage nogle bandfotos til vores kommende EP. Du behøver ikke være prof, så længe du bare har lyst. Vi har ingen penge, så det bliver for din egen erfarings skyld.
emil | emilfraassens@assensfolkemail.com
12/10-2013
Trommeslager søges til originalmusik. Du skal kunne spille dobbeltpedal. Stilen er sludge-crust-core med et tvist af mathcore. Kom frisk!
Mads | evilempire@email.psyco.dk
12/10-2013
Vi spiller død og mangler en leadguitarist, der kan spille hurtigere end ham fra Dragon Force. Vi er 15 og 18 år og kan spille alt. Har mange års erfaring på scenen. Stay metal!
Asger | asger@mailtilmig.pp
12/10-2013
Pianist søger sangerinde til jazzduo. Har mulighed for at øve på kons. Du har erfaring indenfor jazz. Kom frisk. Der er allerede booket et par faste jobs på Café Susan Himmelblå. vh Asger :)
<< 1-30 31-60 [ 61-90 ]
Der findes en også række Facebookgrupper, der er dedikerede til musikere i Aalborg og Nordjylland. Indholdsmæssigt lapper de lidt over hinanden, så tjek dem alle ud.
 
 
 
 
 
 
 
facebook.com/Aalborgmusikportal.AMP  | Aalborgmusikportal@gmail.com