Cool Stuff / Om AMP

Om AMP

 
 
Aalborg Musikportals mission er at skabe grobund for et stærkere aalborgensisk musikmiljø via oplysning og faglig viden. Kulturplatformen har eksisteret siden august 2014, og er og har været en vigtig platform i forhold til Aalborgs musikere i nu over 9 år. 
 
Hvorfor Aalborg Musikportal?
Denne kulturplatform er tænkt som en hjælp til alle Aalborgs musikere. Ved at samle disse aktuelle og brugbare informationer på ét sted, håber vi at kunne være med til at bidrage til, at de aalborgensiske musikere nemmere får vind i sejlene.
For nogle vil denne side være ubetydelig, da de ved det meste i forvejen. Men for mange andre er vi sikre på, at den vil være en kærkommen hjælp, der giver et klart overblik over de musikalske muligheder i Aalborg og omegn.

Det er vores håb, at Aalborg Musikportal på lang sigt kan sætte ekstra gang i det i forvejen sprudlende musikliv, så musikerne kan bruge mindre tid på det "kedelige" og mere tid på det det hele handler om; nemlig musikken.
På platformen vil du kunne finde hjælp til de fleste musikerrelaterede problemstillinger. F.eks. hvor i Aalborg du kan øve, indspille, trykke merchandise, lave musikvideo og spille live.
Det vil forhåbentligt også styrke byens freelancers; det være sig fotografer, webdesignere, grafiske kunstnere og lydteknikere, så vi også kan få lidt gang i den del af vækstlaget.
De mere etablerede virksomheder vil ligeledes kunne nyde godt af opmærksomheden. F.eks. de lokale trykkerier, indspilningsstudier osv.

Aalborg Musikportal drives non-profit og helt uden irrelevante og insisterende reklamer eller skjulte agendaer. Der er ingen spam og der gøres kun brug af Piwik og Google Analytics; ikke i salgsøjemed, men blot for at hjælpe med at optimere sidens brugervenlighed og funktionalitet.
Den er baseret på et privat initiativ og frivilligt arbejde.
- Vi håber, at I tager godt imod Aalborg Musikportal, og hjælper med at gøre den endnu bedre.
 
Hvad er kriterierne for at blive listet på Aalborg Musikportal?
Vi ønsker først og fremmest at hjælpe Aalborgs musikere. Derfor er det også vigtigt at alle links og kontakter henviser til noget konkret og af en vis kvalitet, så der ikke er nogen blindgyder, hvor folk går forgæves. Det skal samtidig være musikerrelevant.
Så hvis du f.eks. er free-lance lydtekniker og gerne vil stå listet på AMP, skal der helst være en hjemmeside eller en dedikeret Facebookside at linke til, hvor folk kan læse mere om dine evner og evt. få en smagsprøve.
AMP forbeholder sig retten til at selektere mellem anmodningerne. 
 
Hvis du er havnet på vores lister, og gerne vil fjernes herfra, så send os blot en besked herom via kontaktformularen. Så tager vi hånd om det hurtigst muligt. 

Disclaimer
Da denne hjemmeside drives på frivillig basis, kan det ikke garanteres, at alle sidens links og data konstant er opdateret. Hvis du finder et ugyldigt link eller en anden fejl, så giv gerne besked herom via kontaktformularen. Det samme gælder, hvis du ønsker et link fjernet eller har forslag eller kommentarer til indholdet på siden.
Der gives ingen garanti for hurtig tilbagemelding selv om vi naturligvis bestræber os herpå.  
Aalborg Musikportal følger gældende lov om deep linking.

Om administratoren/ CEO

Mit navn er Nick E. Siriwadh. Jeg har sat mig som mål at hjælpe, styrke og forene byens musikalske vækstlag samt bidrage til at gøre Aalborg til en stærk kulturby. Aalborg Musikportal er blot ét af mine flere tiltag.
 
Ud over at være ophavsmand, webadministrator, fotograf og pt. eneste skribent på denne side, er jeg også aktiv i det øvrige musikmiljø. Til dagligt er jeg passioneret musikunderviser i guitar, bas, ukulele og sangskrivning/komposition. 
 
For gennemsigtighedens skyld er her listet, hvad jeg ellers foretager mig branchemæssigt.
 
Ved siden af Aalborg Musikportal er jeg bestyrelsesformand i Musikforeningen Quinten, tidligere bestyrelsesmedlem i ORA (landsdækkende interesseorganisation), tidligere kasserer i MUSAM (Musisk Sammenslutning Aalborg), bestyrelsesmedlem og en del af lytteudvalget i UHØRT Festival (Den selvejende institution UHØRT) samt tidligere redaktionsmedlem og skribent hos musikermagasinet, Mer' Monitor.
Dertil er jeg også bestyrelsesformand og grundlægger af Aalborg Musikforening, der har etableret et stort øvelokalekompleks i Aalborg.
Samtidig er jeg også bestyrelsesmedlem og underviserrepræsentant i FOF Aalborg, der har over 100 undervisere og over 4.000 kursister. 
Jeg har også afsluttet et certificeret kursusforløb i music business hos BerkleeX(Berklee College of Music) samt hos Innovative Music Management.
Før alt dette har jeg studeret dansk sprog og litteratur på Aalborg Universitet og Syddansk Universitet.
I 2022 og 2023 deltog jeg også i Band Battle i hhv. lytteudvalget samt som dommer. Jeg er med igen i 2024.  
 
Se mere om mig på min private hjemmeside: www.nicksiriwadh.dk 
 
Indholdet på Aalborg Musikportal afspejler dog helt og holdent undertegnedes eller den givne skribents egne holdninger. 

Fotos 
Hvis ikke andet er oplyst, så er alle fotos på hjemmesiden taget af Nick E. Siriwadh. 
 
 
 
facebook.com/Aalborgmusikportal.AMP  | Aalborgmusikportal@gmail.com