Musikerkontakt / Opslagstavle - Aalborg

Opslagstavle - Aalborg

 
Denne opslagstavle er tilegnet musikrelaterede kontaktannoncer og primært for Aalborg og omegn.
Skriv et opslag hvis du f.eks. søger et bandmedlem, en bandfotograf eller en artworkdesigner. 
 
- Alle former for promovering af events og musik samt salgsannoncer vil blive slettet.
- Hvis du ønsker dit opslag slettet, så skriv en besked til administratoren, hvor du angiver opslagets oprettelsesdato samt hvad det handler om.  
- Vi forsøger at bekæmpe spam, men af og til sniger der sig en spambot ind med autogenererede indlæg. Vi sletter så snart vi ser dem. 
 
__________________________________________________________________
Skriv besked...


Navn
E-mail
Besked
Søren | soerenkiilerich.oe@gmail.com
03/09-2018
Band søges. Jeg går og synger og spiller lidt guitar som jeg har gået til i en del år efterhånden (rytmisk/pop/rock), men savner virkelig at komme ud og spille/synge for folk, som jeg har prøvet en del gange alene. studerer på universitetet (AAU) til dagligt og bor i Aalborg Øst. Hvis der er nogen der står og mangler en sanger/guitarist eller vil vide mere må i meget gerne skrive til mig på mailen eller slå på tråden 29701575
Lukas | luka2862@icloud.com
15/07-2018
Hejsa Metalfolkens, jeg er en ung gut på 14 som mangler nogle ligesindede metalhoveder at spille sammen med/lave et band. Jeg spiller guitar og har eget grej + adgang til billigt øvelokale på Trekanten i Aalborg Øst. så er du en ung nordjyde, og kan spille lidt Guitar eller Bas eller kan synge eller spille trommer, og kunne du tænke dig at være en del af et nyt Metalband, så kontakt mig 🙂 Mange håbefulde hilsner Lukas \m/ Telefon: 42777725
Julius | jmy@blu.dk
25/05-2018
X Factor pop-up casting kommer til Aalborg fredag den 1 juni. Vi er der for, at du kan komme forbi til en snak, hvis du er lidt nysgerrig. Vi hjælper med at tilmelde dig, hvis du har lyst. Det nye i år er, at man kan stille op med egen musik/sange og som band. HVORNÅR? Fredag den 1 juni kl. 15:00-19.00 HVOR? Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 9100 Aalborg Hvis du har spørgsmål kontakt: jmy@blu.dk - 21 86 33 72 Vi glæder os til at se dig!
M.Monjezi | jacksonfem@gmail.com
02/05-2018
Seriøst band søges. Vi er to musiker, en bassist/keyboard og en der spiller fire instrumenter. Vi leder efter et seriøst band efter at flere medlemer af vores nuværende gruppe er flyttet fra Aalborg. Enten målrettet efter produktion af egne nr. eller ud og spille fester og forskellige jobs. Vi vil ikke spille med nogen, der har spillet under 10 år. Håber at høre fra jer. Ps. Vi er også begge sanger, men behøver ikke at være forsanger.
Ragnhild Hauge | rahau@stofanet.dk
19/02-2018
:-) MUSIK fra ORIENTEN - i Aalborg :-) Har du seriøs interesse/ kender du nogle? :-) OPSLAG :-) : - Flere musikere med interesse efterlyses. :-) ORIENTEN opfattes i BRED forstand: f.eks: Indisk, Mellemøstligt, Nord-Afrikanske o.s.v. - Der er ved at blive dannet et netværk i /omkring Aalborg - som har lyst til at være med til at udvikle et berigende Orient-musik miljø - omkring de genrer. Der er aktuelt med: Såvel erfarne + hjerte-nysgerrige for måske at mødes og prøve f.eks. hygge-jamme. :-) Alt skal jo startes er sted :-) nu er vi igang med at finde hinanden.Og alle "små planter" skal plejes og vandes. :-) Interesserede - skriver blot sit navn i kommentarfeltet :-)
Niels Madsen | mare.denmark@gmail.com
06/02-2018
Keyboardspiller søges. Bandet hedder "Mare" vi indspiller vores egen musik (Spotify, iTunes, YouTube mv.). Musikken er melodisk progressiv rock. Der er en rimelig interesse for musikken, primært i udlandet (spilles bl.a. i radioen). Vi vil gerne ud at spille i nærmeste fremtid. Masser af udfordring. Jeg kan sende links hvis du sender mig en mail. Du kan godt have dette som et sideprojekt hvis du allerede spiller i band (effektiv øvning og fleksibel indspilninger). Mvh Niels :-)
Søren Jørgensen | jsvh@live.dk
13/01-2018
Trommeslager Søges. Hej. Vi mangler en frisk mand/kvinde til at sidde bag trommerne. Vi er et team, hvor vi er fundet sammen om dette projekt. Hvor vi spiller noget. Pop. Rock og Blues. Alle bidrager med gode input, Og et godt humør. Vores alder er 52.62 år. Vi har spillet sammen i et par måneder, nu. Og vi er nået langt, Men der mangler en trommerne, for at få ringen sluttet. Kontakt. jsvh@live.dk eller tlf.21731005
Nick | guitarnord@gmail.com
05/01-2018
Undervisning tilbydes i guitar og elbas på snart alle niveauer. Det foregår i Aalborg. Det er holdundervisning. Kontakt for detaljer.
Frederik | frederikbendix100@gmail.com
17/12-2017
Hey alle! Søger personer med en fælles interesse for sangskrivning og musikproduktion primært i forskellige DAWs (Logic, FL Studio, Ableton), og som er interesserede i pop/elektronisk musik. Jeg er 19 år og producerer musik på fritidsbasis i Aalborg. Skriv endelig!
Stine | stinesl@outlook.com
09/12-2017
Hej dejlige mennesker! Jeg (sidst i 20'erne) har spillet guitar i nogle år nu og søger nogen at jamme/spille sammen med. Jeg spiller mest klassisk og hård rock, men har også diverse afstikkere i musiksmagen. Skriv endelig!
Sheesemann | Steffen@heesemann.dk
24/10-2017
Hej Guitarist 60+ søger andre musikere eller band at spille sammen med. Jeg har spillet i band tilbage i 70erne, så jeg har en vis forkærlighed for den tids fede musik, men jeg er alsidig i min musiksmag, så nyere musik har også interesse. Jeg spiller både lead og rytme, og mit niveau er ganske godt - uden at være prangende. 😎 Hvis det lyder interessant, så skriv eller ring på tel. 40 89 11 11 Mvh Steffen
Josefine | Josefinebech@hotmail.com
18/08-2017
Halløj, du derude. Jeg er en efterhånden rutineret sanger med smag for bla. jazz, neo-soul,funk, shoegaze og psychadelic (List af hvert) Er lige blevet student fra en kunstnerisk orienteret uddannelse, og trænger sådan til at jamme og komme i gang med at spille igen. Har sunget det meste af livet ud, og leder efter nogle bandmedlemmer. Alt fra trommer, blæs, bas, piano og guitar. Skriv endelig!
Asta Nielsen | asta_lise@yahoo.dk
10/08-2017
Hej! Jeg er altsaxofonist og på udkig efter et fedt rytmisk band. Jeg har spillet i mange år, i mange forskellige bands og har erfaring med både jazz, funk, Afro beat, folk og festlige cover numre. Skriv hvis det har interesse.
martin simonsen | 2711martin@gmail.com
08/05-2017
Rythme guitarist søges til "Rock/Hardrock" band. Vi er i opstarts fasen og vil spille egne numre, samt 60`-90`rock Covers. Bandet består af lead guitarist, trommer, sanger og bas..så vi er så klar til dig :-) Vi har base/øvelokale i øster hurup, køre lejlighed fra ålborg :-) spring ud i det og lad os høre fra dig :-)
Per Leth | perleth@muspsyk.dk
07/05-2017
RUTINERET SANGER SØGES Jeg er ved at starte et band op Stilen er egne numre med "70'er rock/beat klang". Vi er så smådt startet op med Bas + sang, 2 guitar, trommer, og mig på tangenter (primært Hammond A 100, men også div. analoge og dig. synth). Bas, trommer og jeg er i begyndelsen af 60erne og har spillet siden beg. 70erne. Guitaristerne er i 40erne og 50erne. Vi er alle rutinerede musiker såvel live som studio. Meninger er at vi skal udgive et album og ud at spille live (her vil vi krydre med kopi numre). Vi har indtil nu ikke funde den rigtige sanger. Skulle du være interesseret kan jeg maile dig udkast til nogle af numrene, så kan du høre om det er noget for dig. Vi skal øve I mit studie i KONGERSLEV Det er vigtig at vi svinger sammen såvel musikalsk som menneskelig og at vi alle er med på at udvikle musikken sammen Mange hilsner Per Leth
Per Leth | perleth@muspsyk.dk
11/04-2017
RUTINERET GUITARIST SØGES Jeg er ved at starte et band op Stilen er egne numre med "70'er rock/beat klang". Vi er s smådt startey op med Bas + sang, guitar, trommer, sangerinde og mig på tangenter (primært Hammond A 100 men også div. analoge og dig. synth). Bas, trommer og jeg er i begyndelsen af 60erne og har spillet siden beg. 70erne. Guitar og sang midt i 40erne. Vi er alle rutinerede musiker såvel live som studio. For at få den klang vi vil ha har vi brug for en guitarist mere Meninger er at vi skal udgive et album og ud at spille live (her vil vi krydre med kopi numre). Skulle du være interesseret kan jeg maile dig udkast til nogle af numrene, så kan du høre om det er noget for dig. Vi skal øve I mit studie i KONGERSLEV Det er vigtig at vi svinger sammen såvel musikalsk som menneskelig og at vi alle er med på at udvikle musikken sammen Mange hilsner Per Leth
Andreas Andersen | aastrupa@hotmail.com
10/04-2017
Mandala Bodega søger guitarist og percussion! Vi er et afrobeat band som er godt i gang med at skrive numre og blive klar til at komme ud og spille. Vi er pt. en blæsergruppe på tre personer, bas, rytmeguitar, percussion og trommer, men vi mangler en fortrinsvis lead guitarist, og vi kommer også til at mangle en percussionist omkring juni måned. Hvis du har lyst til at spille i et nyt, energisk og anderledes lydende band så sig til!
martin simonsen | 2711martin@gmail.com
21/03-2017
Vi er et ny opstartet band der mangler en solid, melodisk, fræk og til tider skarp bas.. vi vil skabe vores "egen" lyd med smukke imponerende passager, krydret med guitar Riff`s .. måske er det blues, rock, pop, folk, indie sound, ?? måske er det "Love shop" møder " magten`s korridor " ?? vi synger / spiller lyriske sange på dansk, selvfølgelig egne komposioner. Vi er trommer, sanger og guitar og vi har stort øvelokale med alt i udstyr inkl. bas forstærker :-) i øster hurup. der er mulighed for samkørsel fra Aalborg, da trommeslager og sange kommer hjørring/brønderslev. Tag chancen og hop ud i det :-) mvh martin 27875636
martin simonsen | 2711martin@gmail.com
21/03-2017
Vi er et ny opstartet band der mangler en keyboard/piano/orgel spiller.. vi vil skabe vores "egen" lyd med smukke imponerende passager, krydret med guitar / Keyboard Riff`s .. måske er det blues, rock, pop, folk, indie sound, ?? måske er det "Love shop" møder " magten`s korridor " ?? vi synger / spiller lyriske sange på dansk, selvfølgelig egne komposioner. Vi er trommer, sanger og guitar og vi har stort øvelokale med alt i udstyr :-) i 9560 øster hurup. der er mulighed for samkørsel fra Aalborg, da trommeslager og sange kommer hjørring/brønderslev. Tag chancen og hop ud i det :-) mvh martin 27875636
Magnus | carlsen57@gmail.com
12/02-2017
Hej, mit navn er Magnus. Jeg søger bandmedlemmer som er frisk på at spille Hard rock/metal. Jeg spiller selv guitar, og det har jeg gjort i nogle år efterhånden. Jeg søger bandmedlemmer som nødvendigvis ikke behøves at have den helt store erfaring, men jeg søger gerne nogle som vil ligge tid og energi i at vi for det sjovt og for spillet noget ROCK&ROLL! Hvis det virker interessant at få stavlet et band sammen fra bunden og se hvad det kan blive til, så skriv gerne. Hilsen Magnus
Morten Lundsgaard | ml@treco.dk
26/01-2017
Mene Tekel søger frisk trommeslager med lyst og energi til noget Thrash Metal, vi øver hver onsdag aften i Aalborgs bymidte. Har du, eller kender du en med ivrige trommestikker, så lad høre fra dig. Kontakt: Morten Lundsgaard på 61282761
Jay - Emesis | karl-Sanders-Freak@hotmail.com
10/10-2016
Hej alle *Atmosfærisk Death Metal band søger Bassist* Mit band Emesis står og mangler en bassist at spille med, vi har øvelokale i østre Brønderslev, stilen er atmosfærisk Death metal med fede melodier, samt tekniske/komplekse riffs indimellem. vi søger en som kan tage vores musik til et helt nyt niveau med noget fed bas. vi har alle vores numre på gp5/Midi filer, hvilket vil gøre det let for dig at lære numrene forholdsvis hurtigt(forhåbentligt). vi er i gang med at indspille vores debut album(dog gamle numre) hvis dette opslag skulle fange dig, eller vække din interesse, skriv til os, lad os se om det er dig som vi venter på. -Jay
Nicklas | nkl69@live.dk
22/08-2016
Jazz trio. Jeg er 17 år gammel og spiller musik på fuld tid. Guitar, Bas og trommer er udgangspunktet og selvfølgelig en hver form for blæs, hvis der skulle være en i blandt. Jeg er stor fan af Kenny Burrel, John Schofield og de helt gamle blæsere. Jeg er også frisk på noget swing eller lign. Alder betyder ingenting, jeg spiller med alle aldersgrupper. Skriv en mail og så tager vi den derfra og eventuel tage en øver :) Go´dag
Nick | aalborgbooking@gmail.com
14/08-2016
Aalborg: Rutineret akustisk duo søger cajonspiller, da vi er ved at udvidde, så vi kan blive en kvartet. Du skal have erfaring med cajon. Det er en fordel, hvis du kan synge kor og spille andet percussion også. Kontakt for mere info.
Charlie | canisioma@yahoo.dk
19/07-2016
Hey. Jeg er sanger. 27 år. Kan synge alt, og har p.t. også adgang til eget "lydstudie" hjemme. Skriv mig en mail og lad os finde ud af noget. Jeg er ivrig efter at komme i gang.
Cathrine | justanothereggs@gmail.com
19/07-2016
Hey, allesammen. Jeg søger et band som evt. kunne være interesserede i at lave nogle fede coverversioner af Disneysange. Ja, Disneysange. Jeg skriver selv sange, også, men vil først og fremmest gerne skabe en solid kemi med andre orkestermedlemmer. Tænker det ikke gør noget at kunne lave noget man kan tjene en bette skilling på i mellemtiden. :) Lad os skrives ved!
Kresten Thomsen | kresten@aalborgkarneval.dk
01/04-2016
Til Aalborg Musikportal Den 21. maj 2016 har afholder Aalborg Karneval vores børnekarneval i Kildeparken, som slutter kl. 17. Efter kl. 17 har vi faktisk en fuld scene inkl. lyd og lys og et stort madmarked, som fortsætter frem til kl. 22. Målgruppen er 30-60år. Hvis I som band har lyst til at deltage i denne begivenhed, så send mig en mail med link til musik, spilletid og pris. Så kan vi gøre scenen til 100% rendyrket Aalborg.
Hoo Ha Men | rchristensensound@gmail.com
20/07-2015
Rock bandet Hoo Ha Men søger forsanger! Hoo Ha Men er et nyt aalborgensisk/århusiansk rock band, med base i Aalborg. Bandet består af trommer, bas, guitar og der mangler bare en god frontfigur med en skarp vokal. Genremæssigt befinder vi os i den riffbaserede rock, og nogle af vores væsentligste inspirationskilder er Velvet Revolver, Foo Fighters, Queens of the Stone Age, Soundgarden, Stone Temple Pilots og Clutch. Vi forstiller os, at du har godt styr på din vokal og erfaring med (eller lysten til) at skrive tekster/melodier, samt masser af gåpåmod og en stor kærlighed til rock. Derudover er der selvfølgelig masser af plads til at udvikle sig i bandet, ligesom vi også ser frem til at udvikle Hoo Ha Men ved ved tilførslen af en stærk vokal. Hvis det lyder som noget for dig, kan du høre nogle demoer (uden vokal) på vores facebook side! https://www.facebook.com/hoohamen Lad os mødes og lave fed rock musik!
Joachim Jørgensen | basjoachim@gmail.com
27/02-2015
Hej Jeg spiller el-bas og kontrabas og er interesseret i at spille. Jeg er åben for det meste.
Hoo Ha Men - Rasmus | rchristensensound@gmail.com
12/02-2015
Rock bandet Hoo Ha Men søger forsanger! Hoo Ha Men er et nyt aalborgensisk rock band. Bandet består af trommer, bas, guitar og der mangler bare en god frontfigur med en skarp vokal. Genremæssigt befinder vi os i den riffbaserede rock, og nogle af vores væsentligste inspirationskilder er Velvet Revolver, Foo Fighters, Queens of the Stone Age, Soundgarden, Stone Temple Pilots og Clutch. Vi forstiller os, at du har godt styr på din vokal og erfaring med (eller lysten til) at skrive tekster/melodier, samt masser af gåpåmod og en stor kærlighed til rock. Derudover er der selvfølgelig masser af plads til at udvikle sig i bandet, ligesom vi også ser frem til at udvikle Hoo Ha Men ved ved tilførslen af en stærk vokal. Hvis det lyder som noget for dig, kan du høre nogle demoer (uden vokal) på vores facebook side! https://www.facebook.com/hoohamen Lad os mødes og lave fed rock musik!
<< 1-30 [ 31-60 ] 61-90 >>
Der findes en også række Facebookgrupper, der er dedikerede til musikere i Aalborg og Nordjylland. Indholdsmæssigt lapper de lidt over hinanden, så tjek dem alle ud.
 
 
 
 
 
 
 
facebook.com/Aalborgmusikportal.AMP  | Aalborgmusikportal@gmail.com