Musikerkontakt / Andre opslagstavler

Andre opslagstavler

 
Der er mange, der går rundt med en drøm om at spille i et band. Det er bare ikke alle, der lige ved hvordan man kommer i kontakt med andre musikere i byen. 
 
Nærværende hjemmeside har en opslagstavle, der er tilegnet musikere og musikinteresserede i Aalborg.
Derudover er der en hel del andre relevante steder at tjekke ud.
 
Vi kan anbefale, at man laver en meget sigende overskrift samt, at indholdet holdes kort og præcist. Samtidig er det en god idé at slette opslaget igen, når man ikke længere skal bruge det. Flere hjemmesider lader nemlig opslaget være tilgængeligt på ubestemt tid, hvorved du kan risikere, at du flere år herefter modtager henvendelser på din gamle annonce. 
 
Det er helt klart mest effektivt, hvis du laver opslag så mange steder som muligt. Og husk at poste nye opslag hver 4.-6. uge, så de ikke forsvinder i mængden. 
 
_________________________________________________________________
 
Dette er en facebookgruppe, der tjener som samlingspunkt for byens musikere og er måske den mest direkte vej hertil.
 
Denne hjemmeside er dedikeret til musikere, der søger nogen at spille med. Det kræver en brugerkonto for at kunne oprette og besvare opslag. Registrering er gratis.
 
 
Her er nogle alternative steder at søge efter musikere at spille med. 
 
På Den Blå Avis kan du søge efter musikkontakter og undervisning. Det er gratis at oprette et opslag.   
 
Dette er en tysk-ejet hjemmeside, der efterhånden har eksisteret i mange år. Layoutet er ikke imponerende, men der er stadig regelmæssige opslag fra musikere i Nordjylland. 
Siden virker lidt sketchy, men der kommer af og til nye opslag derinde. 
 
Boblberg er en hjemmeside, hvor man kan komme i kontakt med andre via opslag på en opslagstavle. Den er kommunal og rigtig fin. 
 
Foruden disse online opslagstavler, kan du tage en smut rundt i byen og sætte opslag op på blandt andet musikkonservatoriet, Aalborg Universitet, diverse gymnasier, Studenterhuset, Huset i Hasserisgade, 1000Fryd, musikbutikkerne, dagligvarebutikkerne osv. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Der er et hav af musikerrelaterede Facebookgrupper derude. Her har vi samlet de fleste af dem. Nogle af dem har nærmest identiske navne.
Husk også at tjekke de aalborgrelaterede Facebookgrupper ud her
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
facebook.com/Aalborgmusikportal.AMP  | Aalborgmusikportal@gmail.com